Styx logo
HEM

VÄLKOMMEN TILL STYX

STYX ÄR EN SPELFÖRENING LOKALISERAD I ÖSTERSUND MED INRIKTNING MOT WARHAMMER OCH FIGURSPEL

MEDLEMSANSÖKAN

2023-03-06

För att bli, eller fortsätta vara, medlem i Styx


behöver du ansöka om medlemsskap för år 2023. Medlemsansökan sker digitalt via Sveroks onlineregistrering. Följ länken nedan till onlineregistreringen, läs igenom de reviderade stadgarna och välj betalningsmetod. Har du frågor är du välkommen att kontakta oss

ÅRSMÖTE

2023-02-06

Fysiskt årsmöte 26:e februari 


En kallelse har skickats ut till samtliga medlemmar. Om du inte har fått din kallelse är du välkommen att kontakta ordförande

BITSBYTARDAG

2022-05-16

Dags att rensa ur bitslådan? 


Kom och byt överblivna delar och modeller med andra på klubben söndag den 22:a maj! Vi tar med oss sånt som bara ligger och samlar damm när det egentligen finns någon som kan ha stor glädje av det. Sortera gärna lite förväg och märk upp ifall det behövs, sen är det bara att ställa ut, botanisera och byta!


Har du något från din pile of shame som någon annan kan ha bättre användning för och samtidigt tjäna en slant? I år provar vi även att ha en mini-loppis.


Skriv gärna en rad nedan med vad du tar med dig och ifall du söker något specifikt i facebook-evenemanget. Vi ses!

UTSTÄLLNING ONLINE

2022-05-08

Missade du fotoutställningen? 


Nu kan du se Styx fotoutställning online direkt på hemsidan. Ett stort tack till alla utställare och besökare. 

UTSTÄLLNING

2022-04-10

Vi ställer ut! 


Från och med 11:e april till och med 24:e april ställer Styx ut fotokonst och figurer på Östersunds bibliotek. Välkommen förbi. 

TÄVLINGSBIDRAG

2022-02-21

Figurfototävlingen är avslutad 


Tävlingsbidragen som våra deltagare har skickat in är äntligne här. Följ länken nedan för att se bidragen. Ett stort tack till alla deltagare, juryn och våra sponsorer Motorlampan, Orion Spel och Böcker samt Science Fiction-Bokhandeln.

TÄVLINGSDAGS 

2022-01-09

En lokal figurfototävling 


Under januari och februari 2022 har du möjlighet att delta i vår lokala figurfototävling. Tävlingen kommer att vara tillgänglig för föreningen Styx medlemmar. Det är kostnadsfritt att delta. 

TÄVLINGSBIDRAG

2021-07-14

Årets bidrag till Styxpaletten 2021


Styxpaletten 2021 avslutades den 30:e juni 2021 och tävlingsbidragen är här. Klicka på länken nedan för att komma till sidan och beskåda samtliga mästerverk. Ett stort tack till alla tävlingsbidrag, juryns arbete, arrangörer och sponsorn Motorlampan

STYXPALETTEN

2021-06-01

En nationell målartävling 


Styxpaletten anordnas av spelföreningen Styx. Den kommer att vara öppen för alla bosatta i Sverige. Det är helt kostnadsfritt att delta. Klicka på knappen nedan för att läsa mer.